Kaziuko mugė

Šių metų kovo 4 d. Lavoriškių vidurinėje mokykloje šurmuliavo tradicine jau tapusi Kaziuko mugė, kurios pagrindinė organizatorė buvo mokytoja Kristina Tankeliun. Kiekvienais metais mokiniai su dideliu nekantrumu laukia šios šventės, kurios metu turi galimybę išsidėlioti savo kruopščiai padarytus gaminius bei bent akimirkai tapti tikrais prekybininkais.

Mokinių darbeliai glostė akis ir džiugino mugės lankytojų širdis. Pirkėjai Kaziuko mugėje galėjo įsigyti rankų darbo tautodailės dirbinių, įvairiausių suvenyrų, kaukių. Buvo prekiaujama popieriaus, vaško gaminiais, nėriniais, papuošalais iš karoliukų ir vilnos. Smaližiai galėjo įsigyti įvairiausių skanėstų: spurgų, vaflių, pyragų, sausainių, o azarto ištroškę pirkėjai galėjo sudalyvauti loterijose.

Mokiniai labai atsakingai ruošėsi mugei ir tai patvirtina ne tik prekių gausa ir grožis, bet ir kruopščiai papuošti prekystaliai,. Džiugu, kad prekeiviai nepamiršo laikytis  prekybos kultūros taisyklių ir maloniai bei mandagiai bendravo su pirkėjais.

Taigi iš Kaziuko mugės lankytojai išsinešė ne tik gausių lauktuvių, bet ir pavasarinę nuotaiką bei  daug malonių įspūdžių.

Įrašas paskelbtas temoje Renginiai. Išsisaugokite pastovią nuorodą.