Pažink savo kraštą

Šiais metais nuo birželio 13 iki 17 dienos vyko stovykla „Pažink savo kraštą”, kurios vadovė yra Kristina Tankeliun mokinių.

1

Mokiniai buvo užimti įdomia pažintine veikla, dirbo savarankiškai bei grupėse. Mokiniams labai patiko kraštotyrinis – kūrybinis darbas. Mūsų stovyklos tikslas buvo- kuo daugiau sužinoti apie savo gimtąjį kraštą. Pradėjome nuo mūsų mokyklos istorijos, išnagrinėjome Lavoriškių kaimo istoriją, o taip pat pavyko organizuoti dvi ekskursijas į Vilnių. Vilniuje aplankėme Jaunųjų gamtininkų centą, Radvilų rūmuose turėjome edukacinį užsiėmimą „technika “ , Gintaro muziejų, galeriją, o taip pat aplankėme sporto ir pramogų centrą „IMPULSĄ “

2

Apsilankome Vilniaus senamiesti, aplankome keletą bažnyčios, susipažinome su Vilniaus miesto architektūrą , po sunkios karštos dienos pailsėjome Sereikiškių parke. Džiaugiamės ir nuoširdžiai dėkojome Vilniaus mesto savivaldybei už projekto finansavimą, kuri skiria 1400Lt. Esame patenkinti, kad turėjome tokią galimybę dalyvauti projekte. Tokie projektai padeda vaikams rasti save ir išmokina kaip naudingai, ir sąžiningai galima leisti laisvalaikį. Tokie projektai be galo svarbūs vaikams iš kaimo, kurie turi mažiau galimybių dalyvauti didžiosios visuomenės gyvenime. Tokiais projektais visada patenkinti netik vaikai, bet ir tėvai. Todėl, kad projekto metų vaikai yra prižiūrėti, pamaitinti ir sužino daug naudingo.

3

Įrašas paskelbtas temoje Renginiai. Išsisaugokite pastovią nuorodą.