Rinkos ekonomikos ir verslumo ugdymo mokymai mokytojams

Kas tai yra rinkos ekonomika? Kaip ji veikia? Kaip panaudoti verslumo ugdymo žinias praktikoje? Atsakymus į šiuos ir daugybę kitų klausimų mūsų mokyklos pedagogai galėjo gauti šių metų sausio 8 – 23 dienomis vykusiame organizacijos „Lietuvos Junior Achievement“ organizuotame projekte „Praktinių verslumo ugdymo programų įgyvendinimas“.

40 valandų trūkusioje „Rinkos ekonomikos ir verslumo ugdymo mokymai mokytojams“ programoje, mokytojai, tobulindami dalykinę kvalifikaciją, įgavo žinių ir įgūdžių, reikalingų susiorientuoti rinkos ekonomikos sistemoje bei tiesioginiame mokytojų darbe. Lektoriaus Valerijaus Keda vedami užsiėmimai skatino dalyvius aktyviai diskutuoti, nagrinėti dalykines situacijas, modeliuoti bei dalyvauti situaciniuose žaidimuose. Savo turiniu įdomūs užsiėmimai padėjo mokytojams įgyti žinių kaip verslumo ugdymą panaudoti savo dėstomame dalyke.

Kiekvienas dalyvavęs programoje papildė ir praplėtė dalykinę kvalifikaciją, o įdomios užduotys, diskusijos skatino pedagogų glaudesnį bendradarbiavimą. Pasibaigus paskaitoms mokytojams buvo įteikti pažymėjimai.

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.