Mokyklos diena

„Mokykla – tai dirbtuvės, kur formuojamos augančios kartos mąstymas.

Reikia tvirtai laikyti ją rankose, jeigu nenorime paleisti iš rankų ateities.“

Gruodžio 13 diena mūsų mokykloje prasidėjo kiek neįprastai. Nuo ankstyvo ryto iki pietų vykusiose pamokose galėjo svečiuotis mokinių tėvai, seneliai bei globėjai. Visa tai dėl to, kad ši diena Lavoriškių vidurinėjė mokykloje buvo paskelbta Mokyklos diena. Po pietų, susirinkusiems į salę žiūrovams buvo pristatytas Henriko Selevič filmas apie Vilnelę. Įspūdingų vaizdų bei pažįstamų vietų pakerėti mokiniai ir svečiai net nepastebėjo, kaip prabėgo pusantros valandos trūkęs dokumentinis filmas.

Filmui pasibaigus istorijos mokytojas Albert Volk skaitė pranešimą, kurio tikslas buvo supažindinti mokinius ir jų tėvus su Lavoriškėmis bei netoliese esančiomis vietovėmis. Po itin turiningo pristatymo mokiniai susirinkusiems tėvams bei seneliams pademonstravo įvairius savo talentus: salė ūžė nuo dainų, eilėraščių, vaidinimų. Pradinių klasių mokiniai vadovaujant choreografei Editai Suboč šoko nuotaikingus šiuolaikinius šokius, kurių vaizdas ir ritminga muzika taip ir kvietė pamiklinti kartu kojas.

Artėjant vakarui įvyko visuotinis tėvų susirinkimas, kurio metu direktorė apžvelgė I –ojo trimestro rezultatus, pasidžiaugė mokytojų ir mokinių darbu, pasiektais laimėjimais mokslo, sporto ir kitose veiklose. Mokslo pirmūnams buvo įteikti diplomai bei pagyrimo raštai. Taigi, ši diena savo veikla paskatino mokinių, mokytojų ir tėvų bendravimą bei bendradarbiavimą.

Įrašas paskelbtas temoje Renginiai. Išsisaugokite pastovią nuorodą.