Naujametinis karnavalas

Gruodžio 27 dieną mokykloje vyko tradicinis naujametinis karnavalas. Šventiškai papuoštoje salėje, muzika, juokai ir garsūs plojimai skambėjo iki pat vėlyvo vakaro.

Jau 10 valandą ryte, pasipuošę įvairiaspalvėmis kaukėmis, kartu su auklėtojomis bei tėveliais, sugužėjo pradinukai ir Lavoriškių lopšelio – darželio auklėtiniai. Vaikai ne tik šoko, žaidė, bet ir stebėjo linksmą ir nuotaikingą Krokuvos vaikų teatro spektaklį „Alisa Stebuklų šalyje.“ Laukiamiausia vaikų akimirka – Kalėdų Senelis ir dovanos, kurių irgi netrūko.

Po pietų šventinį karnavalą pratęsė 5 – 8 klasių mokiniai, paruošę naujametinius pasirodymus pasakų tematika. Daug pozityvių emocijų sukėlė žaidimai bei karnavaliniai šokiai. Vakare salė ūžė nuo vyresnių klasių mokinių, jų mokytojų bei svečių. Vakarą pradėjo mokinių šiuolaikinių siužetų naujametiniai pasirodymai ir vaidinimai, vėliau sekė žaidimai bei šokiai iki pat vėlyvo vakaro. Taigi būtent toks – linksmas, ryškus, margaspalvis buvo, tradicija tapęs, naujametinis mokyklos karnavalas.

Įrašas paskelbtas temoje Renginiai. Išsisaugokite pastovią nuorodą.