Atviras užsiėmimas mokyklos mokytojams „Kalėdiniai papuošimai namams“

Šių metų gruodžio 18 dieną mūsų mokyklos mokytojai turėjo galimybę dalyvauti atvirame užsiėmime „Kalėdiniai papuošimai namams.“ Šio užsiėmimo organizatorė bei iniciatorė buvo vyresnioji technologijų mokytoja Kristina Tankeliun.

Susirinkę mokytojai iškart pajuto ypatingą ir šventišką nuotaiką, kurią sukūrė nuostabiai papuoštas stalas, gaiviai kvepianti arbata bei gardūs skanėstai. Jaukiai įsitaisę, dalyviai išklausė mokytojos Kristinos Tankeliun pranešimo apie istorines floristikos ištakas, permainas ir naujausias tendencijas šioje srityje. Po teorinės dalies sekė praktinis užsiėmimas – kalėdinių papuošimų gamyba. Čia pat mokytojai sukūrė daugybę kalėdinių vainikų, eglutės žaisliukų, įvairių formų stalo dekoracijų. Visa tai priminė adventinio laikotarpio reikšmę bei tradicijas, ilgais vakarais sutelkiančias visą šeimą bendrai veiklai – namų papuošimui ir sukuriančias džiugią laukimo nuotaiką.

Užsiėmimas ne tik dvelkė kalėdine nuotaika, bet ir buvo prasmingas savo turiniu. Neabejotinai, kad dalyvavusieji išėjo pasisėmę naujų idėjų bei kupini šviežių planų, padėsiančių šventiškai papuošti namus.

Lietuvių kalbos mokytoja

Regina Sudnikevič

Įrašas paskelbtas temoje Renginiai. Išsisaugokite pastovią nuorodą.