Šeimos diena

Gegužės 18 dieną Lavoriškių vidurinėje mokykloje vyko renginys skirtas „Šeimos dienai” paminėti. „Šeima- tai mažas pasaulis sukurtas meilės dėka” – toks buvo šventės šūkis.

Tą dieną į mokyklą atvyko tėvai, seneliai bei artimieji, kurie mėgavosi vaikų paruoštu koncertu, rungėsi sportinėse varžybose. Renginyje skambėjo patys gražiausi ir šilčiausi žodžiai tiek mamai, tiek tėvui, aidėjo įvairiausios dainos. Mokiniai sukūrė malonią ir jaukią aplinką, ne tik savo draugams, bet ir tėveliams. Susirinkusius svečius mokiniai stebino šokiais, eilėmis ir dainomis, originaliais vaidinimais bei akordeonu grojimu. Visų klasių mokiniai įsitraukė į šventės kūrimą ir pristatė po numerį, skirtą Šeimos dienai.

Kad tokia diena, skatinanti susiburti šeimą, reikalinga, rodė visų dalyvių švytinčios akys ir gera nuotaika, kuri leidžia tikėtis, kad Šeimos diena Lavoriškių vidurinėje mokykloje taps tradicinė.

Renginį organizavo anglų kalbos mokytoja Eleonora Mašaro, kuriai mielai talkino muzikos mokytojas Henrik Šturo, šokių mokytoja Edita Suboč bei dailės ir technologijų mokytojos Kristina Tankeliun bei Jelena Palevič.

 

Įrašas paskelbtas temoje Renginiai. Išsisaugokite pastovią nuorodą.