Šeimos diena Vilniaus r. Lavoriškių Stepono Batoro gimnazijoje

„Šeima lyg židinys- jei kurstysit bendravimą

 lyg liepsną – ji gyvuos..“

Gegužės 29 dieną Vilniaus r. Lavoriškių Stepono Batoro gimnazijoje  vyko tradicinis  šeimos dienai skirtas renginys „Tėtis, aš , mama – šeima“. Tai renginys, kuriame dalyvavo mokytojai, mokinai, jų tėveliai, broliai, sesės, seneliai – visi tie, kurie rūpinasi savo vaiko ugdymu bei gerove.

Bendradarbiavimas su tėvais – tai mūsų gimnazijos  siekis. Šeima ir mokykla yra dvi pagrindinės vaiko ugdymo institucijos, todėl kiekviena mokykla ieško įvairiausių būdų, kaip pakviesti tėvus į mokyklą, kaip siekti prasmingo dialogo su tėvais ir kurti šiltą atmosferą – be įtampos, pagrįstą tarpusavio parama ir pasitikėjimu. Juk ir tėvai, ir mokykla turi vieną tikslą – užauginti laimingą vaiką.

Renginio metu skambėjo patys gražiausi ir šilčiausi žodžiai tiek mamai, tiek tėvui, aidėjo įvairiausios dainos. 1 – III G klasės mokiniai sukūrė malonią ir jaukią aplinką, ne tik savo draugams, bet ir tėveliams. Susirinkusius svečius mokiniai stebino šokiais, eilėmis ir dainomis. Sveikinimo žodžius tarė ir gimnazijos direktorė Ana Ancevič, kuri pabrėžė, kad tokia diena ypač reikalinga, ji sukviečia į vieną gražų būrį mokytojus, vaikus, jų tėvelius ir net senelius, moko kartu veikti, pasidžiaugti padarytu darbu, gerbti vieni kitus.

Už šeimos tradicijų puoselėjimą gimnazijoje esame dėkingi organizatorėms –  pradinių klasių mokytojoms Helenai Rynkevič, Valerijai Rodz, Veronikai Uždalevič, Marijanai Černiavskai, muzikos mokytojai Liucinai Vlasenko, choreografijos mokytojai Teresai Božerodskajai, informacinių technologijų mokytojui Mečislavui Podleckiui.

Įrašas paskelbtas temoje Renginiai. Išsisaugokite pastovią nuorodą.