NUSKAMBĖJO PASKUTINĮ KARTĄ

Gegužės 17 dieną Lavoriškių vidurinės mokyklos dvyliktokai atsisveikino su mokykla.

Jau iš ryto viskas bylojo, kad diena bus ir saulėta, ir iškilminga. Mokyklos baigimo iškilmės mūsų abiturientams prasidėjo pamaldomis parapijos bažnyčioje. Dvasiškai sustiprėję grįžome į iškilmes mokykloje. Štai  ta pakili ir iškilminga akimirka, kada abiturientams paskutinį kartą skamba mokyklos skambutis.

p1010220

Šiais metais mokyklą baigė 14 mūsų mokyklos abiturientų.

Pagal atsisveikinimo scenarijų atsisveikinimo žodžius abiturientams tarė mokyklos direktorė, klasės auklėtoja, pirmoji mokytoja, mokinių tėvai ir draugai. Tai buvo žodžiai, kupini nuoširdumo, gerumo ir jaudulio. Sėkmės abiturientams palinkėjo ir patys jauniausi mokyklos mokiniai – pirmaklasiai.

Šią dieną ir abiturientai padėkojo savo auklėtojams, mokytojams, tėvams už pastangas rengiant juos suaugusiųjų gyvenimui. Buvo daug jaudinamų akimirkų, mielų prisiminimų apie dienas, praleistas tarp mokyklos sienų.

Baigiamieji garsai ir dainos, kurią atliko vienuoliktos klasės mokiniai, žodžiai pabrėžė jaunystės ir išminties, t.y. vertybių , kurias abiturientai turėtų nuolat prisiminti tolimesniame savo gyvenimo kelyje, jėgą ir vertę. Mūsų abiturientai – jau mokyklos istorija.

p1010228

Linkime jiems didelių laimėjimų tolesniame gyvenimo kelyje ir tikėjimo savo jėgomis.

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *