Netradicinės pamokos Druskininkuose

2017 metų lapkričio 30 dieną Lavoriškių Stepono Batoro gimnazijos 4 – III G klasių mokiniai kartu su klasės vadovais vyko į Druskininkus, kur vyko pamokos kitoje aplinkoje. Mokiniai aplankė Druskos studiją, kur prie druskos židinio piešė ant druskos ir formavo sūrius suvenyrus iš sūrių versmių kurorto. Kūrybinį užsiėmimą vedė profesionalūs menininkai: kūrybiškiausios Lietuvos gidės nominaciją pelniusi, nuolatinė idėjų generatorė menotyrininkė Aušra Česnulevičienė ir skulptorius novatorius, stebinantis savo drąsiais netradiciniais kūrybiniais sprendimais, Tauras Česnulevičius . Čia rankomis liedami unikalius druskos kūrinius  mokiniai patyrė tikrą kūrybos džiaugsmą.

Mokiniai turėjo galimybę išbandyti skulptūrą – objektą,- tikrą elektromobilį, kuris juda gręžtuvų pagalba. Druskos studijoje radome ne tik druskos! Tai didelė geros energijos ir nuotaikos dozė!

Vėliau netradicinių pamokų dalyviai apsilankė vieninteliame visus metus veikiančiame žiemos pramogų komplekse Baltijos šalyse – Snow Arenoje. Nepaisant to, kad už lango dar ruduo, čia galima buvo  pajusti  žiemos nuotaiką. Mokiniai galėjo rinktis pradedančiųjų ir pažengusiųjų trasas, Labiausiai džiugino tai, kad galima buvo pasirinkti norimą įrangą: slides, snieglentę arba tiubingus. Papramogavę visi skanavo picas.

Mokiniai  džiaugėsi turiningai praleidę dieną ir laimingi grįžo namo.

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.