Atvirų durų diena būsimiems pirmokams bei jų tėveliams

Suvokdama, kokį jaudulį, stresą išgyvena būsimieji pirmokai, jų tėvai, Vilniaus r. Lavoriškių Stepono Batoro gimnazija balandžio 29 dieną  į susitikimą pakvietė būsimuosius pirmokus bei  jų tėvelius ir pristatė gimnazijos kultūrą, vertybes, edukacines erdves.

Susirinkę tėvai turėjo progą įsitikinti, kad gimnazijoje sudarytos sąlygos tenkinti mokinių emocinius ir socialinius poreikius bei stiprinti asmeninius gebėjimus. Tėvams buvo pabrėžta, kad bus ugdoma palanki nuostata valstybinės ir užsienio kalbų atžvilgiu, kuri padės tvirtus pagrindus tolesniam motyvuotam gilinimuisi į kalbas.

1 -4 klasių mokiniai vadovaujant klasės vadovėms parengė mažiesiems savo draugams bei jų tėveliams koncertą, kurio metu skambėjo nuotaikingos dainos, gražūs eilėraščiai.

Gimnazijos direktorė Ana Ancevič parengė pristatymą apie gimnazijos mokinių pasiekimus, vykdomą veiklą, projektus. Direktorė nuoširdžiai bendravo su vaikais ir juos drąsino, o tėvams teikė dalykiškas pedagogines konsultacijas. Tėvai buvo kviečiami laiku atkreipti dėmesį į vaikų brandos, kompetencijų lavinimo  ypatumus, tinkamą vaiko paruošimą  mokyklai. Tėvai prisipažino, kad atsakingai renkasi ugdymo įstaigą, mokytoją. Susitikimas gimnazijoje  buvo ne tik nuotaikingas, bet ir informatyvus bei prasmingas.

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.