Aktyviausių skaitytojų apdovanojimai

Ar kada susimąstėte, kiek knygų perskaitote per mėnesį? O kiek per metus? O štai  Vilniaus r. Lavoriškių vidurinės mokyklos 2 – 6 klasių mokiniai jų perskaito ne vieną ir ne dvi, o net po kelias dešimtis. Šių metų gegužės 25 dieną įvyko aktyviausių skaitytojų apdovanojimai. Visus mokslo metus jaunieji skaitytojai ne tik skaitė knygas, bet ir pildė užklasinio skaitymo lapus, piešė knygų iliustracijas. Mokiniai mielai įsitraukė ir į šalies „Augu skaitydamas“ akciją, aktyviai  pildė savo profilius, įspūdžiais apie perskaitytas knygas dalinosi virtualioje erdvėje.

Džiugu, kad šiuolaikiniai vaikai vis dar noriai skaito, knygos nėra užmirštos ar nutrenktos į atokiausią stalčiaus kampą. Jaunieji skaitytojai buvo ne tik pasveikinti, bet ir apdovanoti diplomais, bei akcijos „Augu skaitydamas“ organizatorių atsiųstomis dovanėlėmis.

Sveikiname visus laimėtojus ir raginame toliau aktyviai dalyvauti  akcijoje „Augu skaitydamas“. Na, o nepatekusiems tarp laimėtojų, galime patarti –  neliūdėkite. Jūs dar galite tapti aktyviausiais visos vasaros skaitytojais!

Lietuvių kalbos mokytoja

Regina Sudnikevič

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.