AKCIJA „LIETUVAI IR MAN”

2015 metų kovo 11-ąją sukaks 25 metai, kai buvo priimtas Aukščiausiosios Tarybos – Atkuriamojo Seimo aktas dėl Lietuvos nepriklausomos valstybės atstatymo. Šio jubiliejinio atkurtos mūsų valstybės minėjimo proga Vilniaus r. Lavoriškių vidurinės mokyklos 4 – 6 klasių mokiniai  dalyvavo akcijoje "Lietuvai ir man". Jos tikslas – suburti jaunimą netradiciškai paminėti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo 25-ąsias metines, įtraukti mokytojus, tėvus, visuomenę. 

Akcijos metu mokiniai pynė trispalves – geltonos, žalios ir raudonos spalvos – draugystės apyrankes ir taip išreiškė tautos vienybę. Apyrankių pynimas – fantazijos ir kūrybiškumo kupinas užsiėmimas. Šios apyrankės – tai draugystės ženklas, dovana artimiausiems draugams. Mokiniai aktyviai ne tik rišo, mezgė, pynė trispalves draugystės apyrankes, skirtas akcijai „Lietuvai ir man“, bet ir kūrė linkėjimus Lietuvai. Gražiausi linkėjimai Lietuvai išsiųsti į akcijos tinklapį.

Tikimės, kad ateityje dar aktyviau dalyvausime tokiuose prasmingose  tautiškumą ir šeimos tradicijas puoselėjančiose akcijose.

Įrašas paskelbtas temoje Naujienos. Išsisaugokite pastovią nuorodą.